روش های خوب تولید (GMP) - اصول راهنما جهت رویه ها ی خوب تولید

GMP استاندادی برای روش های تولیدی به منظور تطابق با الزمات قانونی مقررات اتحادیه اروپا 1935/2004/EG در ارتباط با موادغذایی می باشد.
Good manufacturing practices )GMP) شیوه های مورد نیاز به منظور مطابقت با دستورالعمل های توصیه شده توسط سازمان صادرکننده مجوز برای تولید و فروش مواد غذایی و محصولات دارویی هستند. این دستورالعمل ها حداقل الزامات مورد نیاز برای داروخانه ها و یا تولید کنندگان محصولات غذایی به منظور اطمینان از کیفیت بالای محصولات و نداشتن هیچ خطری برای مصرف کننده یا عموم ارائه می کند.
قانون ایمنی مواد غذایی می گوید که بایستی در توسعه، تولید، توزیع، تبلیغات و یا فروش محصولات مواد غذایی به مصرف کننده تمامی اقدامات احتیاطی معقول در نظر گرفته شود. بنابراین همه اشخاصی که در فرآیند زنجیره تامین درگیر هستند از جمله تولید، بسته بندی و یا تامین مسئول تضمین کیفیت، ایمنی و بهداشت نه تنها مواد غذایی بلکه عملیات بسته بندی نیز هستند.
GMP راهنمایی هایی را در زمینه تولید، آزمایش و تضمین کیفیت به منظور تضمین اینکه محصولات غذایی و دارویی برای مصرف انسان مناسب هستند ارائه می کند.
GMP به معنی داشتن یک سیستم کنترل در هر شرکت تولیدی می باشد. هدف این است که از خرید مواد خام تا تحویل محصول نهایی به مشتریان از تمام پارامترهای کیفیت، بهداشت و قابلیت ردیابی و نظارت اطمینان حاصل شود.
مزایای گرفتن استاندارد GMP برای شرکت شما:
- شرکت می تواند تضمین کند که محصولی که به مشتری تحویل داده است تمامی الزامات کیفیت، ایمنی و بهداشت را رعایت کرده است.
- شرکت می تواند کیفیت بهتر محصول را از طریق کنترل و ردیابی بهتر که بخشی جدایی ناپذیر از استاندارد هست ارائه دهد.
- شرکت می تواند شرایط بهداشتی سازگار را در فرایند تولیدی تحت کنترل تضمین کند.
- همچنین شرکت شما مطابق با الزامات مقررات اتحادیه اروپا 1935/2004 / EG در ارتباط با GMP شناخته می شود.