استانداردها و مشاوره

مشاوره و صدور استاندارد های جدول زیر در خانه ایزو ایران قابل ارائه می باشد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر:
نام استاندارد را به آدرس manager@arshanik.com ایمیل کنید.
یا نام استاندارد را به شماره 10003540 SMSکنید.
یا با شماره 09126060253 تماس حاصل نمایید
شرح استاندارد
نام استاندارد
فراوانی
الزامات سیستم مدیریت یکپارچه ( یکپارچه سازی جند استاندارد منتخب)
IMS
**********
الزامات سیستم مدیریت کیفیت
ISO 9001
**********
الزامات سیستم مدیریت زیستمحیطی
ISO 14001
*****
الزامات سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای
OHSAS 18001
*****
الزامات سیستم مدیریت آزمایشگاه و مراکز کالیبراسیون
ISO IEC 17025
***
الزامات سیستم مدیریت امنیت اطلاعات
ISO/IEC 27001
**
الزامات سیستم مدیریت امنیت اطلاعات
ISMS
**
استاندارد مدیریت ریسک – اصول و خط مشی ها
ISO 31000
**
استاندارد سیستم های مدیریت انرژی – الزامات به همراه راهنما
ISO 50001
***
استاندارد راهنما مدیریت ریسک – تکنیک های ارزیابی ریسک
ISO 31010
**
سیستم های مدیریت اندازه گیری: الزاماتی برای تجهیزات و فرآیند اندازه گیری
ISO 10012
*
راهنماهایی جهت اجرای کنترل فرآیند آماری SPC
ISO 11462-1
**
راهنماهایی جهت پایش و اندازه گیری رضایت مشتری
ISO 10004
****
مدیریت کیفیت- رضایت مشتری : راهنماهایی برای مدیریت شکایات در سازمان
ISO 10002
****
سیستم مدیریت کیفیت : راهنماهایی برای مدیریت کیفیت در مدیریت پروژه
ISO 10006
***
مدیریت کیفیت : راهنماهایی برای آموزش
ISO 10015
***
راهنمای تکنیک های آماری برای ISO 9001
ISOITR 10017
***
مدیریت ریسک پروژه- راهنمایی جهت بکارگیری
IEC 621 98
**
آزمایشگاههای تست و کالیبراسیون- الزامات عمومی برای کیفیت و اندازه گیری
ISO/lEO 17025
***
مدیریت کیفیت برای شرکتهای بازرسی- الزامات
ISO/EN 17020
*****
الزامات ویژه برای کاربردISO 9001 در صنعت خودرو
QS 9000
**
الزامات ویژه جهت کاربرد ISO 9001 درصنایع تولید کننده اتومبیل و سازندگان قطعات مربوطه
ISO/TS 16949
*****
الزامات سیستمی برای توجات قانونی(بر مبنای ISO 900)
ISO 13485
**
راهنماهایی برای بکارگیری ISO 13485
ISO 14969
*
کاربرد مدیریت ریسک در تجهیزات پزشکی
ISO/lEO 14971
**
الزامات خاص در جهت تضمین کیفیت آزمایشات و صلاحیت آزمایشگاه مخصوصا آزمایشگاههای پزشکی
ISO 15189
*
سیستم های مدیریت ایمنی غذایی – الزامات در سرتاسر زنجیره غذایی
ISO 22001
*
سیستم های مدیریت ایمنی غذایی – الزامات در سرتاسر زنجیره غذایی
HACCP
*
بخش آموزش- راهنماهایی جهت ISO 9001
IWA2
**
صنایع نفت، گاز طبعی و پتروشیمی- الزامات بکارگیری ISO 9001 در سازمانهای عرضه کنننده و محصولات مرتبط
ISO/TS 29001
***
سرکار خان مهندس شبنم حسن یوسفی، سرممیز و مشاور خانه ایزو ایران